logo#2

Købsbetingelser

Salgs- leveringsbetingelser

Firmaet er den 16/2-2024 gået over til et hobbyfirma uden momsregistrering og CVR nr.og skal derfor fremover betragtes som en handel mellem private og  ikke

omhandlet af gældende regler for nethandel.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tidligere Salgs-og Leveringsbetingelser (ikke gældende)

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Post-Import.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Post-Import.

Personlige oplysninger:
Alle personlige oplysninger i forbindelse med handel hos Post-Import vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til internt brug, de vil ikke på noget tidspunkt blive brugt til markedsføring eller solgt videre til andre virksomheder.

Dokumentation og vejledning:
Alle produkter, vil hvis der findes produktbeskrivelser og Dansk brugervejledninger fra den pågældende producent, følge med produktet i forbindelse med leverancen fra Post-Import.
Da alle vores produkter ikke går igennem et fordyrende mellemled, men importeres direkte kan der ikke garanteres at alle brugsvejledninger er på Dansk eller Nordisk sprog.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Post-Import anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Forsendelsen af varer sker hovedsagligt med DAO/GLS eller billigste fragt. Leveringstid vil typisk være 2-5 hverdage,

Reklamation:
Såfremt intet andet er nævnt, er der 24 måneders reklamationsret på varen ved normal anvendelse i henhold til dansk købelov. Reklamationsrettigheden dækker ikke fejl, skader, slitagge og batterier som direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, manglende vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb som forsøg på åbning af alarmenhed, og ukorrekt anvendelse af ind- udgange på udstyret samt uorginal strømadapter samt tilhørende batteriers holdbarhed. Skulle der opstå problemer med varen indenfor reklamationsperioden, kontaktes Post-Import, hvorefter der laves en skriftlig aftale om behandlingen af reklamationen inden kunden fremsender produktet med kopi af garantibevis og faktura til Post-Import.
Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med forsendelse varen til:

Post-Import

Lerklinten 19

4220 Korsør

 

Pris og betaling:
Hos Post-Import kan du bestille dine varer online og betale via:
Visa/Dankort og Mastercard via Stripe uden gebyr samt egen Papal konto mod et gebyr på 3,5%.
Bankoverførsel til vores Konto hos Den Danske Bank Erherv.: Reg.nr.: 3409 Konto: 12033516

Betalingsform vælges ved ordreafgivelse.
Alle priser på Post-Import online-shop vises som standard DKK inkl. Moms.
Der er ligeledes vist til orientering beløbet i Euro, for brug ved kreditkort betaling via PayPal.

 Fortrydelsesret:
Post-Import yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer ifølge lovgivningen om Internetsalg. Kunden skal skriftligt aftale med Post-Import, at der ønskes benyttet retten til fortrydelse af køb. Beløbet af varens pris tilbageføres til den konto der er benyttet ved køb. Dette forudsætter dog at varen ikke er taget ibrug og er i original emballage og samme funktiondygtige og ridsefri stand og mængde som den blev afsendt, og at evt. forsegling og bekyttelse ikke er brudt. Hvis dette ikke er opfyldt bortfalder fortrydelsesretten og varen godtgøres ikke. Ingen returvarer modtages hvis de sendes pr. efterkrav - varen nægtes modtaget.
Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at fremsende varen forsvarligt og godt emballeret til:

Post-Import

Lerklinten 19

4220 Korsør

 

Salg inden for EU:
Alle leveringer til lande indenfor EU kan kun ske ved forudbetaling.
Alle leverancer indenfor EU er der pålagt Dansk Moms på 25%. 

 

Salg uden for EU:
Alle leveringer til lande udenfor EU kan kun ske ved forudbetaling.
Alle leverancer udenfor EU er der IKKE pålagt Dansk Moms, Momsnummer fremsendes og kontolleres perr e-mail: contact@post-import.dk

Køberen har selv ansvar for at betale evt. moms og told i modtagerlandet.

Forbehold:
Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer, mellemsalg og udsolgte varer

Post-Import
Lerklinten 19
4220 Korsør

contact@post-import.dk