Vejledninger:

Klargøring af SIM-Kort:

Det nye SIM-Kort som skal anvendes på GSM alarmen, skal først isættes en normal mobiltelefon, hvor unødige telefonnumre såsom mobilsvar, kundesupport og andre indkodede skal slettes. Hvis der er PIN-Kode på kortet, skal denne aktiveres, ellers vil GSM alarmen ikke kunne sende, men godt modtage, ligesom al viderstilling skal deaktiveres.

 

Batterier:

Alle batterier som er leveret med GSM alarmen, må betragtes som et test batteri, og kan ikke forventes at holde så længe, og bør når tid er udskiftes med helt friske.

 

Bevægelses detektors aftastnings hyppighed:

I alle typer bevægelsessenorer sidder der en jumper som er sat til 3-5 sekunder for test, denne skal flyttes således at der er 3-5 minutter imellem at alarm og beveægelses detektor tjekker status, ellers vil levetiden af batteriet forkortes. Dette betyder ikke at detktoren kun kigger hver femte minut, den overvåger hele tiden.

 

Kablet Gas udslips alarm:

Den hvide og Blå ledning tilsluttes indgangen (zone 6 på GSM06/10), og når gas detktoren aktiveres laves der en kortslutning mellem disse to ledning og GSM alarmen laver et nødopkald.

 

Kodning af detektorer: