Doppelt-Klicken hier zum Ändern des Bildes

Om os

Vi er et mindre dansk import firma,som fra den 16/2-2024 er overgået til en hobbyhandel, men startede i 1994 med at importere forskelligt elektronik såsom Satellitmodtagere , kameraer hukommelseskort, men vil nu fremover koncentrere os om alarmsystemer i en høj kvalitet til de laveste priser på markedet, idet vi ikke vil benytte forhandlere og ofre store summer på annoncering

Firmaet er personligt eget og drevet af Ove Søgaard Nielsen som har mere end 60 års erfaring indenfor elektronik og kommunikation.

 

Post-Import importerer selv sine alarmer og sælger dem til rene grosistpriser direkte til forbrugeren uden at benytte nogen mellemhandler, så hvorfor ikke selv vælge en GSM Alarm til rimelige penge, som er helt trådløs, og let at sætte op. Der skal ikke trækkes nogen kabler til sensorer eller telefonlinjer, og man kan selv sætte den op til de telefonnumre man ønsker den skal ringe til og enten vælge at den skal give en talealarm eller hvis det er en mobiltelefon så vælge at den skal sende en SMS besked. Det vil typisk være at man vælger en af sine naboer eller familie som bor i nærheden, således at man meget hurtigt er ude på åstedet. GSM alarm enheden vil nu ringe i den rækkefølge man har sat den op til, indtil en svarer, så stopper den med at ringe ud.

.